kantklossschoolwijdenes.nl

Nieuws

augustus 2021

Open dag:
Helaas is de open dag door de coronamaatregelen afgelast.

maart 2021

De kantklosschool is heel blij met aangeboden kantklosmateriaal, maar de school is al angere tijd, vanwege de coronamaatregelen gesloten.
Wij hopen dat het in oktober weer mogelijk is, om op afspraak, kantklosmateriaal op school af te geven. Indien u kantklosmateriaal wilt schenken, vragen wij u vanaf oktober contact met ons op te nemen.

Wist u dat:

Vrijdag 22 maart was de Algemene Leden Vergadering van de Kantklosschool. Na de pauze vertelde mevrouw Barbara Donker-Zweet over de Westfries kap en dek.
- De kantklosschool heeft op 22 en 23 februari haar 105 jarig bestaan gevierd met een workshop Torchon voor haar leerlingen en donateurs o.l.v. Dini Boer - v.d. Pol. Zij werd bijgestaan door de leraressen van de kantklosschool.
- De kantklosschool ruim 100 leerlingen heeft. Verschillende dagdelen zijn bijna vol. Wilt u in het nieuwe schooljaar komen kantklossen en heef u een voorkeur voor een bepaald dagdeel, wacht dan niet met aanmelden, want VOL = VOL. (Foto's zijn met toestemming geplaatst)- De kantklosschool meedoet aan de Rabo Clubkas campagne. Leden van de Rabobank Westfriesland kunnen in de periode van 23 april tot en met 14 mei 2019 stemmen op de kantklosschool;

- Er weer een nieuwe patroon op de website staat;- Ter gelegenheid van het 105 jarig bestaan is het jublileumboek "Een kanten eeuw" te koop voor € 19,50 incl. verzendkosten. U kunt het boek bestellen via de Webshop.

-------------------------------------


ANBI

De kantklosschool heeft per 1 januari 2014 de ANBI status verkregen. Kijk voor meer informatie onder de knop donateur/ANBI.-------------------------------------
Koninklijke Erepenning

Dinsdag 25 februari was er een receptie voor genodigden om het 100-jarig bestaan van de school te vieren. Als grote verrassing ontving de kantklosschool uit handen van burgemeester R.J.H. van der Riet een koninklijke erepenning ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de school


-------------------------------------


Expositie "Een Kanten Eeuw"

Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de kantklosschool wordt er in het Kerkje van Oosterleek, Oosterleek 9, 1609 GA Oosterleek van 15 t/m 18 mei 2014 de expositie "EEN KANTEN EEUW" georganiseerd.
Openingstijden dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur
Toegangsprijs: 5,00 euro incl. kopje koffie/thee in het naastgelegen restaurant Herbergh 't IJsselmeer.

-------------------------------------


Expositie in gemeentehuizen van Drechterland

Als voorloper op de expositie "Een Kanten Eeuw" exposeert de kantklosschool van 3 februari tot 4 april 2014 in de gemeentehuizen van Drechterland.
Tijdens de openingstijden van de gemeentehuizen kunt u deze expositie bezoeken.

Gemeentehuis HOOGKARSPEL, Raadhuisplein 1
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en donderdagmiddag van 13.30 tot 20.00 uur

Gemeentehuis VENHUIZEN, Westeinde 5
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en dinsdagmiddag van 13.30 tot 20.00 uur

Bezoek ons ook op facebook!!!

© 2017 Samantha Sprong